Területi jellemzők

  • Társasági adó: 0%
  • Személyi jövedelem adó: 0%
  • Osztalékadó: 0%
  • ÁFA: 0%

Az Egyesült Arab Emírségek hét emírségből álló állam az Arab-félsziget délkeleti részén. Gyakran “új-Svájcként” is emlegetik az adómentes vagy alacsony adózású cégalapítási lehetőségek miatt. Az Egyesült Arab Emírségek több mint ötven állammal kötött kettős adóztatást elkerülő egyezményt, köztük 2014. október 4-ben Magyarországgal is.

Az emirátusi Offshore és Free Zone cégek számos előnyt biztosítanak a klasszikus offshore országokkal szemben, a legmagasabb nemzetközi biztonsági standardoknak megfelelő bankszámlanyitásának a lehetőségét és folyamatos fenntartását, valamint a kettős adóztatást elkerülő egyezménynek köszönhető előnyöket.

Offshore cég többnyire csak székhellyel rendelkezik, továbbá nem végezhet helyben az Emirátusokban tevékenységet.Nincs nyereségadó, ezért a helyi hatóságok részére nem kell beszámolót, illetve adóbevallást sem benyújtani. A társaságnak elegendő egy igazgatóval és egy részvényessel rendelkeznie. Az igazgató és a részvényes adatait nyilvántartja a helyi cégbíróság.  A cégbejegyzés jellemzően 2-3 hetet vesz igénybe, melyet követően megkezdheti hivatalosan nemzetközi üzleti tevékenységét.

A “szabadkereskedelmi zóna cégnek” szüksége van irodára, kereskedelmi engedélyre és igényelhet nemzetközileg elfogadott illetőségigazolást. Az ilyen típusú cégek esetében korlátozott számban letelepedési engedélyt is biztosítanak az igazgatók és/vagy a részvényesek részére. A szabadkereskedelmi zónákban alapított cégek rendelkeznek szinte az összes klasszikus offshore cég nyújtotta előnyökkel. A vállalkozás alaptőkéjét több zónában kötelező befizetnie a részvényeseknek. A társaságnak elegendő egy igazgatóval és egy részvényessel rendelkezni. Az igazgató és a részvényes adatait nyilvántartja a helyi cégbíróság.

Nemzetközi bankszámla

Irodánk az összes helyi bankkal kapcsolatban áll az Emirátusokban, melyek közül mindig az Ügyfél igényeinek és üzleti elképzeléseinek legmegfelelőbb kiválasztásában segítünk. Az emirátusi bankok kiemelkedő védelmet nyújtanak a banktitkok és a cég tényleges tulajdonosi hátterére vonatkozóan. A bankszámla aktiválásához a részvényes, vagy a képviselő személyes kiutazása szükséges az országba. Irodánk transzfer szolgáltatást biztosít a reptérről , és tolmácsunk elkiséri ügyfelünket a bankba.
Amennyiben érdeklődik a Dubai cégalapítás iránt, kérje ingyenes tájékoztató emailünket a bővebb üzleti adózási környezetről

Irányáraink

/Pontos árakat személyre szabottan tudunk ajánlani/
Freezone Basic /1 shareholder/ 6900 EUR
IBC 4900 EUR /With bank account/
Visa 3400 EUR


Keressen minket elérhetőségeinken!
Kenter Kft. © 2017 - Honlapkészítés: Organik Webdesign Győr